Lær mere om Mixed – Mixed er resultatet af en livslang passion for at arbejde kreativt med farver og materialer.I 2007 startede Mixed som et lille kreativt hobbyprojekt.Siden er det lille hobbyprojekt støt og roligt vokset sig til en fuldtidsbeskæftigelse.Mixed tøjet kan du købe her på siden, samt i den fysiske butik beliggende Snerlevænget 9 i Hørning.Det er altid en rigtig god idé at tage kontakt til mig inden et besøg i den fysiske butik. Du kan enten skrive en mail på mixed.dk@hotmail.com, eller du kan ringe til mig på  20763115.Indtil videre er butikken kun åben efter aftale.Mixed er en farverig verden fuld af unikt dansk design til kvinder og børn.

Mixed står for tøj i glade farver med sjove sammensætninger og et materialevalg der gør tøjet behageligt at bære.

Tøjet bliver løbende opdateret med nye små kollektioner, der bliver produceret på egen systue i Hørning, imellem Aarhus og Skanderborg.

Kjoler og nederdele lavet i jersey – gerne økologisk bomuldsjersey, men også viscosejersey.
Kjoler og nederdele har en pasform der understreger det kvindelige, men samtidig har det en kant eller et strejf af humor. Jeg lægger meget vægt på de glade farver og de sjove sammensætninger, samt flotte prints på stoffet. Grundet mit stofvalg, er kjoler og nederdele fra Mixed utrolig behagelige at have på.
Kjoler og nederdele fra Mixed har mange forskellige udtryk – her bliver ikke lagt så meget vægt på modens tendenser, det vigtigste for mig er, at farver og prints får lov at boltre sig uden at være dikteret af moden – min glæde ved farver og sammensætninger skal afspejle sig i mine kjoler og nederdele. Derfor er der alligevel kjoler og nederdele til enhver lejlighed og smag – nogle er mere dæmpede, og andre får lov at larme.

Jeg laver også bukser i bomuld, jersey og velour hvor komfort er vigtigst – her er ikke noget der strammer, og bukserne er også velegnede hvis du er gravid.

Kig ind og lad dig inspirere!

De bedste hilsnerMalene Baadsgaard Mønsted

Lær mere Om Mixed – Unikt og kreativt dansk design | MIXED

Lær mere om Mixed den Danske Shop med kreativt unikt design til kvinder – Kjoler og nederdele samt bukser med kant og strejf af humor og pasform, der understreger det kvindelige. Mixed har drevet virksomhed siden 2007 og vores fokus er på Kjoler og nederdele samt bukser, andre produkter og Accessories til kvinder. Læs mere om Mixed. Følg også med på vores FACEBOOK og vores INSTAGRAM.